Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Min sämsta mars på länge

Det här årets mars är nog min sämsta månad på många år, jag har inte haft vare sig ork eller lust att ta mig för något som handlat om fotografering även att jag såklart tagit några bilder men det är bara ett fåtal. I naturen har jag inte varit speciellt mycket heller, jag hoppas verkligen att det kommer ändra på sig och att jag får lite energi och lust igen. Sakta men säkert har jag börjat klättra upp igen, men energin jag haft har inte räckt till för min fotografering. Bilden i detta inlägg tog jag igår på en liten runda in i skogen.

Inlagt 2022-03-29 18:32 | Läst 1046 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Låter ju lite synd då mars vädermässigt har varit den soligaste på 100 år. Själv vaknade jag till i mars, då november till februari hade varit ganska uselt
Svar från mojje 2022-03-30 11:59
Tack för din kommentar, att det är soligt är ju skönt men fotomässigt föredrar jag molnigt eller mulet väder.
Sådan period kan man ha. Om en månad borde det bättra sig, vi får hoppas det.
Svar från mojje 2022-03-30 12:00
Absolut Stefan, det blir bättre.
Hej Morgan.
Hoppas du piggnar till. Jag använder då och då mina deppstunder till att försöka fånga känslan jag har. Ibland blir det tillåme bra bilder!!!
Fin bild. Bryggan på sniskan lite dold bakom torrt ris. Å så det djupa, blanka blyfärgade vattnet. Färgerna lite dova. En deppbild? Den gillas.
Ha de gott.Jerry
Svar från mojje 2022-03-30 12:01
Tack Jerry, jag brukar kämpa på med fotograferingen hur jag än mår men sista veckorna har det varit kämpigt ändå.
Thomas Fogdö som var en slalomåkare i världsklass hamnade i rullstol efter en olycka. Han höll seminarier i konsten att leva vidare vad som än händer. Själv hade jag förmånen att få lyssna på honom för många år sedan men jag glömmer aldrig:

Det är aldrig försent att ge upp. Tystnad. Men det är alltid för tidigt.

Dina naturbilder är fantastiska, och vi är många som gillar dom. Sen får man väl inte glömma det som Jerry skrev, Oskarshamn vann hockeykvalet och gick vidare till kvartsfinal...
nic i Blomstermåla.
Svar från mojje 2022-03-30 12:03
Tack så mycket för din kommentar, roligt att höra att du gillar mina bilder.
Även om orken inte funnits skriver du att du är på väg att klättra upp igen och det är positivt. Och bilden är superfin och väldigt talande. Den gillar jag väldigt mycket.
Mvh Susanne
Svar från mojje 2022-03-30 12:05
Tack, absolut kämpar jag på även att det tar lite tid att hitta glädjen ibland. Tack även för att du gillar bilden.