Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Förnya eller inte

Fick mail om att det snart var dags att förnya för att vara plusmedlem, krävs alltid en tankeställare till det.

Inlagt 2022-05-29 09:09 | Läst 1357 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
For min del är valet lätt. Jag bestämde mig för länge sen att ha egna hemsidan här på FS.

Allt är inte perfekt, men för mig överväger fördelarna. FS känns som ett hyfsat civiliserat forum med många hjälpsamma medlemmar.
Svar från mojje 2022-05-29 10:46
Jo, det är smidigt om man har behov av en hemsida. Men vad det gäller bloggen är det lite trist att den försvinner om man inte är plus, vitsen med att skriva för eftervärlden där är ju ganska meningslös på något sätt då det bara kommer gå att läsa så länge du är plus. Tack för din kommentar Måns.
Det röda bladet var riktigt vackert. Medlemskapet är nog den minsta kostanden man har med fotot. Jag hoppas att jag någon gång får så mycket ork att jag kan göra årsböcker av bloggarna ( mina då :)
Svar från mojje 2022-05-29 10:49
Tack Peter, jag kommer säkert att betala plus framöver. Låter som ett projekt med årsböcker men det gör sig inte självt var sak har sin tid.
Hej Morgan.
Jag håller med Peter.
Det är ett billigt komplement till min fotohobby. Det kan också fortfarande finnas några guldkorn som kan göra en klokare - även om det kan vara svårt - så klok som jag redan är :-) :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik/DK.
Svar från mojje 2022-05-30 13:17
Tack för din kommentar Erik, jag kommer fortsätta att vara plusmedlem.
Har också valt att fortsätta på FS även om jag inte är så aktiv längre. Det blev riktigt fint med det röda bladet!
Fortsätter också med glädje på FS, det är min huvudkanal för allt som rör foto och tycker kostnaden är prisvärd. Mycket vacker blid med det brunröda lövet, hälsningar/ Björn
Svar från mojje 2022-05-30 13:18
Tack så mycket Björn.
Jag förnyar utan större bekymmer. FS är sedan ett tag tillbaka min enda kanal att visa mina bilder, främst då genom bloggandet. Jag gillar också stämningen som finns här med fotointresserande människor av alla slag. Har tröttnat sedan länge på både Facebook och Instagram. Från början fanns det intresse för fotografi hos Instagram, men mer och mer har det kommit i skymundan för reklamintäkter och popularitetskamp med andra fotobaserade appar. Har försökt att bli mer engagerad i Flickr, men det vill inte riktigt ta sig. Fotosidan är för mig det bästa alternativet känner jag.

Hälsningar Jörgen