Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Lilla hamngalleriet Oskarshamn

På måndag öppnar Lilla hamngalleriet, det är ett litet galleri där Oskarshamns fotografer fått möjligheten att ställa ut sina bilder. Det är Oskarshamns kommun som gjort detta möjligt, man fick möjligheten att ansöka då med bilder i sin ansökan. Jag lämnade in en ansökan och jag blev antagen med utställningsvecka 32 för min del. Det öppnar nu på måndag vecka 25 därefter byter det fotograf varje vecka. Jag tycker att det ska bli skoj att se bilder från olika fotografer varje vecka och med detta inlägg ville jag upplysa er om möjligheten att besöka galleriet i Oskarshamn som även innehåller en utställning om varvets historia. Här i Oskarshamn finns också flera museum och andra pågående utställningar under sommaren, så passa på att ta en riktig hemesterrunda och titta på mycket annat.

Kanske ses vi i galleriet vid något tillfälle, jag ser fram emot att visa upp lite bilder och nyfiken på hur det hela blir då inramning och upphängning görs av personal.

Inlagt 2022-06-19 08:57 | Läst 1052 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Grattis till din utställningsvecka! Är sällan i Oskarshamn trakten, men kommer jag förbi skall jag passa på att titta in!
/MA