Oftast bilder från naturen men ibland något annat

In i sommarnatten

Att vara ute i naturen och komma bort från allt buller från bilar och annat skrammel som finns i centrum är verkligen behagligt. Att kunna sitta vid strandkanten, höra fåglarna sjunga innan läggdags, dom sista solstrålarna och vassens gungande i vattnet är ett vackert skådespel. Detta blev min sista vy innan jag gick till sängs med ytterligare en fin naturupplevelse i mina tankar. 

Inlagt 2022-07-10 09:45 | Läst 557 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Här helt med dig där. Flyttade till Helsingborg för en fem år sedan. Har varit inne i centrum av Helsingborg i totalt 2-3 timmar, vid kanske fem tillfällen. I övrig tid har jag hållit mig borta och istället vistas ute i naturen. Vacker sjö som påminner om den jag har vid sommarstugan i Kungsbacka
Svar från mojje 2022-07-10 20:58
Tack för din kommentar Peter, jag måste ju spendera en hel del tid i stan då jag jobbar där. Men jag åker till "skogs" så ofta jag bara kan, det är där jag laddar mina batterier. Jag har även förmånen att ha nära till naturen och möjligheten till två stugor då är den ena vid sjön som bilden visar.
Bilden andas verkligen lugn och frid. Fint!
Svar från mojje 2022-07-10 20:58
Tack Christer, kul att bilden ger en känsla.
Hej. Fin bild och annorlunda upplevelser av det storslagna. Hälsar NL
Svar från mojje 2022-07-10 20:59
Tack Nisse, man får försöka spara upplevelserna i form av bild även att en del av upplevelserna även sparas i sinnena.
Det blev mycket vackert, insjö med stilla himmelsspegling. Jag antar att vi som är ute i naturen och stryker med kameran är lite som Fantomen, besöker bara Morristown när det verkligen behövs ( för min del inköp av cykelpump idag, mycket hastigt) annars håller vi oss i djungeln, där själen får frid.
Svar från mojje 2022-07-12 21:23
Visst är det så Stefan, att jämföra oss med Fantomen är ganska nära sanningen. Tack för din kommentar.