Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Sen kväll

Klockan var ungefär 21:40 när jag tog bilden, det var ganska mycket moln på himlen som passerade. Näckrosbladen i vattnet fick agera som förgrund självklart var även dom i rörelse i takt med vågorna. Det gick sakta men säkert över till natt endast några ljud från djuren kunde höras, kanske även dom sökte efter en plats att spendera natten på.

Inlagt 2022-07-17 15:12 | Läst 675 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Väldigt vacker sommarnattsbild, Morgan!
Svar från mojje 2022-07-17 17:24
Tack Lars, roligt att du tycker om bilden.
Är det samma sjö som återkommer på dina bilder? I så fall är du att gratulera, den är verkligen fotogenisk med sina skiftande motiv beroende på ljus och väder. I den här bilden uppskattar jag kompositionen med de fyra horisontella banden: den mörka förgrunden (som blir intressant med näckrosbladen), den ljusa vattenytan, den mörka skogen och så den ljusa himlen. Tillsammans skapar de en behaglig rytm.
Svar från mojje 2022-07-18 08:26
Tack så mycket för din kommentar Sven, visst är det så att bilder från denna sjö ofta återkommer i mina bilder men inte alltid. Den här sjön ligger nära ett sommarställe så då blir det en del bilder vid denna sjö som är ganska stor så det finns absolut många motiv att finna där. Personligen tycker jag om att återkomma till platser att fotografera på då jag på något sätt känner mig "hemma" och får en lugnare känsla i att kunna skapa bilder då.
Mycket bra bild. Näckrosbladen i förgrunden bidrar till att ge bilden djup.

Hälsningar Jörgen