Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Att nå toppen

Det är inte lätt att ta sig upp till toppen, man kämpar och sliter för att lyckas med att producera blogginlägg. Igår gjorde jag ett återbesök till ett ställe jag besökte förra året vid den här tiden men jag hade lite mera tid att utforska området denna gång. Det blev kanske inte så mycket bilder men en hygglig naturupplevelse ändå som jag kände att jag behövde. Sädesärlan hade i alla fall kommit upp sig, den var högst upp i flaggstången och jag dokumenterade händelsen. Själv fortsätter jag min resa till toppen, en bit i taget.

Inlagt 2023-07-25 20:25 | Läst 528 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Morgan - väl observerat.
Naturupplevelser utan fotografering kan också vara helt OK.
Om du kämpar tillräckligt hårt så når du nog toppen också :-) Kom ihåg att det kan vara kallt på toppen, så du kanske inte ska anstränga dig fullt så mycket :-) Lite har också rätt.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2023-07-27 09:24
Tack för din kommentar Erik, naturupplevelser är viktigt allt handlar inte alltid om att fotografera även att det är en stor grej för mig. Den där toppen vet jag inte ens om den existerar egentligen, det bästa är att bara fortsätta göra sin grej så blir det vad det blir.
Som du säger - kan kräva en hel del, eller rentav alldeles för mycket att nå toppen, däruppe blåser det mer, mer synlig för predatorer. Förnöjdhet är bättre och en närapå livsviktig egenskap. Men såklart går det att vara förnöjd på toppen!
Svar från mojje 2023-07-27 09:26
Känner man sig bara nöjd med det man gör har man nog redan nått toppen, att fotografera är något jag gör för mitt välmående trots allt. Tack för din kommentar Stefan.
Du är på god väg mot toppen, Morgan. Sen att du inte har vingar och kommer dit lika snabbt som sädesärlan, det är som det är. Bra observerat och komponerat. En kul och annorlunda bild!
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-07-27 09:27
Tack Bjarne, ja det var lite roligt att den flög upp och satt i flaggstången. Flaggstången var i detta fall inte så jättehög men högsta punkten hittade den.