Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Dagen efter snöyran

Idag tog jag ytterligare en promenad med min Canon IXUS, den var fortfarande inställd på Toycamera. Det var lite som dagen efter då snön kom men för min egen del löste det sig bra med snön denna gång då jag inte hade något behov av att ge mig ut i trafiken heller. Jag har nära till det som jag behöver och bilder kan man ju ta i stadsmiljö även att det inte riktigt är i det temat jag känner mig hemma. Men med Toycamera blev bilderna lite annorlunda och bilderna fick en annan känsla i stadsmiljön tycker jag. I skrivande stund visar utetemperaturen -0,5°C fast det är inte klart väder, återstår att se hur kallt det blir. Jag vill även påminna om att besöka utställningen som Oskarshamns fotoklubb har i kulturhuset, kommande vecka(47) är sista chansen.

Inlagt 2022-11-20 15:07 | Läst 734 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ena av mina kameror har toy och tilt effekt roligt att leka med ibland, för vissa motiv tex svampar passar det.
Blir vinjettering på din (kanske min med) som blir lite kul i stadsmiljön för att lyfta snö som detalj
/N
Svar från mojje 2022-11-20 17:03
Tack för din kommentar Nini, visst är det roligt att leka lite med dom olika inställningarna som finns. Jag tyckte det blev lite annorlunda stadsbilder med denna effekten.
Fina snöbilder med den kameran!
Svar från mojje 2022-11-23 07:56
Tack för din kommentar Dan, ibland är det skoj att prova olika inställningar.
Inte avundsjuk på snön, och den blir nog slask snart. Ser ut att vara en fungerande snöröjning i staden, frånsett att de ofta slänger snön på cykel och gångbanor, som de gör hemma.
Svar från mojje 2022-11-23 07:57
Tack för din kommentar Stefan.