Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Dags att välja bilder

Det har blivit som en tradition här Oskarshamn att en gång om året samla fotografer och en del konstnärer i Svallidens Allianskyrka, det är amatörfotografer och konstnärer som får möjlighet att visa upp sina verk. Man kan säga att det är en form av pop-up, man visar sina bilder/verk på enkelt sätt oftast uppställda på bord eller egna konstruktioner. Det hela pågår under några timmar oftast 11:00-15:00, i år är planen att denna utställning ska äga rum 24/9. Besöksantalet på utställningen har ökat varje år och förra året var det rekord så jag ser med spänning fram emot årets besökssiffra.

Men nu har det blivit dags att välja ut vilka bilder jag ska visa upp i år, det är alltid spännande men för min del blir det ju förstås naturbilder som jag kommer visa upp.

Inlagt 2023-07-24 20:24 | Läst 398 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul men kanske svårt att göra sina val till utställningen, lycka till.
HaD/Gunte..
Svar från mojje 2023-07-27 09:18
Tack Gunte, det är svårt att välja bilder men jag har nog lyckats nu och ska skicka på framkallning under dagen.
Det är kul att få möjlighet att visa upp sina bilder. Det är så få möjligheter som ges så det gäller att ta vara dem som sår en till buds. Lycka till!

Hälsningar Jörgen
Svar från mojje 2023-07-27 09:20
Jag håller med dig Jörgen, det är väldigt få möjligheter som finns att visa sina bilder i fysisk form. Vi har dåligt med caféer som erbjuder möjlighet också. Tack för din kommentar.