Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Det där med att vänta

Jag har ett antal gånger försökt att få med en bild i galleri fotosidan men inte lyckats få med någon bild där än men det är som det är. Men jag gjorde ett nytt försök med en annan bild, ansökan gjorde jag för ungefär ett halvår sen och har ännu inte fått svar på om den kom med eller ej. Personligen tycker jag att det är lite väl lång väntetid, så pass lång väntetid gör att jag tröttnar det är inte ens roligt.

Inlagt 2022-07-28 16:19 | Läst 1204 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Morgan.
Jag förstår din irritation. Undrar hur många bilder som skickas in eftersom det kan ta så lång tid att välja til och från ?
Vänliga hälsningar. Erik.
Svar från mojje 2022-07-29 08:12
Ja, det skickas nog in många bilder dit. Men att det ska behöva ta så lång tid för att få ett avgörande är inte rätt tycker jag, galleriet i sig tror jag inte tillför så mycket om det inte uppdateras oftare. Personligen så tittar jag bara in i galleriet då det uppdaterats och då tittar jag bara mestadels på dom nya bilderna. Det är som allt annat på nätet, uppdateras det inte så glöms det fort bort. Tack för din kommentar Erik.
En fin bild med lek med färg, form, ljus. Personligen bryr jag mig inte om att sända in till galleri, det intresserar mig inte.
Svar från mojje 2022-07-29 08:13
Tack Stefan, kul att du gillar bilden.
Hej. Ge inte upp. Många bilder prövas. Ibland tar det tid. Tror jag har några i väntekön och ska väl skicka in ytterligare några. Hälsar NL
Svar från mojje 2022-07-29 11:33
Spännande, men kan man skicka in flera? Jag trodde man bara kunde skicka in en och sen invänta svar på den innan man kan bidra med flera...
Nisse Larsson 2022-07-29 12:22
Pröva! Det har gått bra för mig i alla fall. Tror det finns nån maxgräns på en bild i veckan. Hälsar NL