Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Drivkraften

Jag funderar ofta på det här med att ladda upp bilder på alla olika plattformar, vad det liksom egentligen tillför mig att ladda upp bilder. Självklart är det roligt att visa upp sina bilder men jag vidhåller ändå att det inte gör mig till en bättre fotograf. Däremot känner jag att det är viktigt att titta på andras bilder, det är oftast genom att se andras bilder som jag får inspiration. Så även om det inte tillför mig så mycket att ladda upp bilder kanske bilderna generar inspiration till någon annan fotograf. 

Inlagt 2021-10-19 17:17 | Läst 1409 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Så är det nog, alltid intressant att se andras bilder. Jag brukar titta på dina bilder, men tror inte jag har kommenterat innan, men det är nog bara ett tecken på att det ser bra ut :)
Svar från mojje 2021-10-20 08:16
Tack Peter, det är nog ofta så att man scrollar i flödet på bloggarna här. Man ser ju bilderna ganska stora och kanske tillräckligt. Egentligen kanske det skulle vara mindre bilder så man blir tvingad att klicka om man vill se mer av bilden.
Hej Morgan, visst vill jag också "visa upp" mina bilder men det finns andra skäl också. För mig är alltid Insta snabbaste sättet att hålla kontakt med barn och barnbarn. Ibland är det rena familjebilder och dom visar jag bara enstaka här, men dom vet ju att jag fotar mkt och det är extra roligt att då och då få deras synpunkter också på annat. Hälsningar/ Björn
Svar från mojje 2021-10-20 08:16
Tack för din kommentar Björn.