Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Fotomorgon i Oskarshamn

Ibland tar jag med mig kameran och går en vända runt stan, oftast gör jag det tidigt så det är ganska folktomt. Då jag har nära till stadsparken brukar min vandring ofta starta genom den sen ner mot hamnen för att sen vända hemåt igen.

Inlagt 2023-06-02 21:24 | Läst 828 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Bra bilder! Jag kom nu på att jag aldrig har varit i Oskarshamn. Och jag inte varit på Gotland heller. Jag får ändra på det någon gång! Mvh Wolfgang
Svar från mojje 2023-06-03 09:05
Tack för din kommentar, jag har faktiskt inte heller varit på Gotland och ändå går båten dit härifrån. Men jag säger som du, jag får ändra på det någon gång.
Fin kollektion Oskarshamnsbilder! Fångar stämningen i stan som åtminstopne jag upplever den.
Svar från mojje 2023-06-03 09:06
Ja personligen tror jag nog att Oskarshamn är en sommarstad, den har liksom vaknat nu. Tack för din kommentar och kul att du är häråt emellanåt.
Hej Erik! En fin fotomorgon! Min favoritbild är den första. En trevlig kontrast mellan kyrktornet och det blommande trädet. Andas försommar.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-06-03 09:08
Tack Bjarne, det där blommande trädet är någon magnolia det blir väldigt vackert när det blommar.(Du skrev kanske fel namn där i din kommentar, ibland går det fort ;))
Bjarne 2023-06-03 13:08
Ja, jösses! Förlåt! Jag kommenterade väl flera inlägg efter varandra och så blev det tokigt.
Hälsningar, Bjarne
Kul med lite O-Hamns bilder..bodde bl.a på Hantverksgatan under min tid som smålänning ;)
HaD/Gunte..
Svar från mojje 2023-06-03 21:53
Ja men Hantverksgatan var väl ett okej område kan jag tro, det säljs en och annan lägenhet där ibland. Kul att du tittade på bilderna och tack för din kommentar Gunte.
Hej Morgan.
Din beskrivning av din rutt är väldigt rolig. Den är nästan som min - förutom att jag inte är ute lika tidigt och jag inte GÅR.
Jag kör uppför Stændertovet och kör sedan ner genom Byparken och ner till hamnen och Vikingaskeppsmuseet. Kan det vara därför Bjarne har blandat ihop med min ? :-)
Jag gillar alla dina bilder här - speciellt på grund av kompositionerna och speciellt den sista.
Med många vänliga hälsningar från Erik.