Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Jag har laddat skrivaren

Oftast när jag vill ha bilder på utskrifter så beställer jag via andra företag och det är absolut smidigt speciellt om man ska ha flera bilder tycker jag. Men ska man bara ha några enstycks utskrifter vill jag ha möjligheten att kunna skriva ut hemma, jag har inte gjort det på ett tag. Nu när mörkret börjar dominera tänkte jag att det kunde vara skoj att kunna skriva ut ibland, jag har rengjort skrivaren och laddat på den samt testat. Möjligheten skapa utskrift hemma finns nu och kanske kommer det något inlägg om det framöver när jag kommit igång.

Inlagt 2023-10-31 09:00 | Läst 579 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det är en fin bild, färg och mönster. Otroligt detaljerad, gränsande till pointillistisk.
Svar från mojje 2023-11-01 08:26
Tack så mycket Stefan kul du gillar bilden.
Väldigt vacker bild, kom att tänka på att det är på hög tid att fotografera mina björkar innan det är för sent. På tal om skrivare så köpte jag en skrivare på nyårsrea för troligen 15 år sedan, den stod i kartongen tills förra året då jag fick ett ryck att scanna in mina pappersbilder jag hade i album. Så fram med skrivaren och installerade den, var tvungen att sätta i färgpatronerna för att aktivera scannern, det gick fint att scanna men jag har ännu inte skrivit ut någon bild. Har dock papper kvar sedan den tiden jag gjorde det, man har blivit för lat och det blev enklare att få det gjort externt
Svar från mojje 2023-11-01 08:28
Tack Peter, ja nu gäller det att skynda på att fånga dom sista höstfärgerna. Här ramlar löven fort nu...
Hej Morgan.
Fint foto med kontrasten mellan de mörka trädstammarna och det ljusgröna bladverket - gillas.
Jag har en gammal Canon-skrivare som jag köpte för många år sedan. Med 6 färgpatroner - med fotosvart och pigmentnät och hela "bullshiten" Under flera år fick jag nästan bara superfotopapper i julklapp och det blev print och print. Det blir inte så mycket mer, men jag kanske måste försöka igen - jag har fortfarande gott om papper :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2023-11-01 08:29
Tack Erik du får börja använda ditt fotopapper nu då. Det är skoj att skriva ut ibland tycker jag.
Det är toppen att kunna skriva ut enstaka bilder hemma. Massutskrift blir dyrt! Jättehärlig bild på höstfärgerna som ett vågrätt band genom bilden. Det korsas av stammarna på ett mycket snyggt sätt.
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-11-03 08:10
Tack så mycket för din kommentar Bjarne.
Fin kontrasterande verkan mellan de silvergrå stammarna och de gula björklöven. Jag har inte ens min vildaste fantasi umgåtts med tankarna att skaffa mig en skrivare, rädd för att den bara skulle bli stående med intorkade färger.

Hälsningar Jörgen
Svar från mojje 2023-11-03 08:10
Tack för din kommentar Jörgen.