Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Jag och min Panasonic

Mina bilder blir oftast till med en kamera av märket Panasonic, en kamera som jag nu haft i några år. Självklart har jag haft några andra märken men efter mycket om och men tänkte jag igenom vad jag behöver och vill att min kamera ska klara av. Valet föll då på en modell av just Panasonic, jag har tagit enormt mycket bilder med den och är fortfarande mycket nöjd. Dock har jag börjat titta på en ersättare till den, då den dels är några år samtidigt som den är mycket välanvänd. Kanske man skulle ersätta den med en likadan men jag vet inte, tanken har funnits men jag får se om det dyker upp något erbjudande i någon butik.

Inlagt 2023-07-20 11:14 | Läst 864 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Den nedre är en vacker komposition, välavvägd. Och kamera ja, har du starta med m4/3 har du ju optik och vana, sen är de relativt billiga också - och lätta inte minst. Har själv glidit över alltmer åt Olympus OM-D hållet, mest E-M1 serien som ger mycket för pengarna när det gäller stillbild, svårslaget.
Svar från mojje 2023-07-21 10:26
Tack för din kommentar Stefan, även jag har en Olympus som jag fotograferar en del med ibland det är en rolig och smidig sak. Oftast blir det dock min Pansonic som mitt första val exakt vilken modell det är kanske jag berättar om i ett annat inlägg framöver.
Vibybo 2023-07-21 10:47
Ja, det handlar ju om tycke och smak, ekonomi är mycket viktigt, och sen är det ju framför allt att använda rätt redskap till uppgiften: fåglar, myror, människor, hundar, solnedgångar, planeter, stenar, träd, hav, mörker, allt möjligt kräver sitt redskap, så det blir i hög grad det som styr också. Dagens kameror är ju fantastiska, en begagnad liten kamera kan i rätt händer producera storverk.