Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Jobbat färdigt

Ja det var denna dagen som semestern började 2023, vackert sommarväder och en hel semester som kändes oändlig. Som vanligt blev det ju underbart är kort och semestern gick för fort men jag försökte skapa en känsla på starten av all ledighet.

Inlagt 2024-01-09 16:34 | Läst 323 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken vacker väg, och fint fotograferad med centralperspektiv.
Ser ut som min barndoms vägar. Den där tiden när man var 10 år och ett sommarlov i början såg ut att vara för evigt - precis som du beskriver din semester.
Svar från mojje 2024-01-09 20:00
Tack så mycket Peter, den här vägen har jag vuxit upp med och jag vandrar på den alla årstider. Vi har en sommarstuga precis intill, en stuga som funnits i släkten en lång tid.
Det var en diskret dubbelexponering. Jag blev nyfiken på det blå och gillar det. Känner igen känslan också.
Hälsningar Lena
Svar från mojje 2024-01-09 20:01
Tack så mycket Lena, det blå är några mindre blåklockor som växte på högersidan i vägkanten och att dubbelexponera är en trevlig funktion för att förändra uttrycket tycker jag.
Vackert, in i sagolandet med blå älvor svävande. Så kan det kännas med semester, minns att jag stressade på 3 veckor för att hinna allt jag tänkt, sen låg och vilade en vecka. Men numera är det semester varje dag.
Svar från mojje 2024-01-09 20:02
Tack så mycket Stefan, semester varje dag låter helt okej att få ta dagen som den kommer.
En bra start på semestern att vandra på en fin skogsväg! Spännande bild med det blå oskarpa, som jag antar är en dubbelexponering antingen i kameran eller bildbehandlingen. Sedan går en semester alltid för fort!
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2024-01-10 07:03
Tack så mycket för din kommentar Bjarne. Dubbelexponering gjord i kameran.