Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Lördag igen

Visst är det väl ändå så att veckorna går fort, jag förstår inte vart tiden tar vägen men kanske bäst att inte förstå det kanske. Bilderna i detta inlägg kommer från ett litet skogsäventyr jag gjorde på påskaftonen. Jag bara gav mig ut i skogen och hade inte direkt någon aning om vad jag skulle hitta, påskmat hade ätits och påskmusten druckits så då var det skönt att komma ut. Självklart visste jag väl att jag skulle nå fram till en göl, av någon anledning så dras jag till gölar.

Efter en stund kom jag även fram till en bäck som försåg gölen med vatten, det rann rikligt med vatten i den men självklart är det nog inte bara bäcken som förser gölen med vatten den fylls nog på via andra länkar i systemet också. Det var dock ganska svårtillgänglig terräng och jag hade ingen lust att bryta något ben eller så där, då hade väl hjälpen tagit lång tid att få.

Jag följde bäcken uppåt där terrängen var något enklare, några bilder i det forsande vattnet blev det förstås men inte så många.

Mängders med träd som fallit offer för vinterns blåst och kanske i samband med tung snö. Jag vandrade runt lite kring området här där denna granen fallit och jag hittade en väldigt stor sten, i min värld bautasten. Jag tog inga bilder på den stenen då ljuset inte kändes rätt, men nu vet jag var den finns och jag ska återvända till den och se om jag kan skapa några bilder där.

Inlagt 2023-04-15 09:50 | Läst 522 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mycket fina bilder. Fin stämning. Jag tycker att det är mycket svårt att fotografera i skogen...
Hälsningar Halina
Svar från mojje 2023-04-16 21:04
Tack så mycket för din kommentar Halina, det viktigaste är naturupplevelsen för mig trots allt. Men det är roligt att fotografera det som finns där i, jag är mer som en "friluftsfotograf".
Fina bilder på skogen och allt däri.
Jag kan känna lukten av kärr och dike!
Balsam för kropp och själ.
//Lola
Svar från mojje 2023-04-16 21:05
Tack så mycket Lola, naturen är absolut den bästa medicinen.
Hej Morgan - ja tiden går og vi må bare følge med.
Fin serie, som minder os om forårets komme - gillas alle sammen.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från mojje 2023-04-16 21:06
Tack Erik, ja det är bara att hänga med det är liksom omöjligt att bromsa det. Kul att du gillar mina bilder. -Tack!