En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Motiv vid gölen

Ytterligare ett motiv från helgen som gick, då från en göl som jag besökte. Det är ett tag sen jag var vid just den här gölen, en bit in skogen så bara dyker den upp en ganska långsmal sådan men otroligt vackert. Just denna dagen var ljuset mjukt med hjälp av mulet väder och det blev en hel del bilder med lite längre slutartid. Den här björkgrenen blev första motivet och första bilden vid den platsen blev alltså denna.

Inlagt 2022-11-11 20:05 | Läst 282 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Åh... det här var verkligen vackert. Mycket fint fångat och en bild som jag tycker du ska känna dej väldigt nöjd med.
Hälsningar Lena
Svar från mojje 2022-11-12 08:32
Stort tack Lena, ja jag blev nöjd med denna bild. Jag gillar den här typen av motiv och bilder.
Det enkla, nära och vardagliga brukat var det mest intressanta. Räcker med ett öga för bild och så förstås lite teknik för att stötta upp.
Svar från mojje 2022-11-12 15:51
Tack så mycket Nils, absolut är ögat det viktigaste verktyget för att lyckas med en bild.
Snyggt! Det är här är snudd på fine art photography.

Hälsningar Jörgen
Svar från mojje 2022-11-12 15:51
Tack Jörgen, kul att du gillar bilden.
Naturens konst bra fotat!
Svar från mojje 2022-11-12 15:52
Tack för din kommentar Dan.
När jag såg den lilla tumnagelbilden, trodde jag att grenen vilade på en yta av is. Sedan har jag insett att du använt en lång slutartid för att få en stillastående vattenyta, vilket jag tycker är en kreativ lösning. Intressant kontrast mellan skärpan på grenen och den litet diffusa vattenytan. Vacker bild med sin reducerade färgskala.
/Sven
Svar från mojje 2022-11-12 21:29
Tack så mycket Sven, jag är mycket förtjust i att skapa bilder med lite längre slutartid och speciellt när vatten är ett av elementen. -Kul att du tycker om bilden.
Den var riktigt fin, enkel stilren och med fin känsla. / Mvh Nina