En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Några rutor vid havet

Det blev en ganska snabb sväng ut till havet, jag besökte ett område som är väldigt omtyckt av många men personligen tycker jag det är svårt att hitta några motiv där som jag liksom fastnar för. Men sagt och gjort kameran var med, det var mest för att få lite luft och komma ut lite som jag åkte dit. Det fanns en hel del fåglar, dock kunde jag inte hitta någon direkt ovanlig men så är jag ingen fågelskådare heller. Några bilder blev det i väskan i alla fall och jag visar tre av dom här.

Inlagt 2022-02-04 19:57 | Läst 544 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Morgan.
Att komma ut i luften och naturen är alltid bra.
Jag gillar ditt foto nummer 1 med den mossbeklädda stenen i förgrunden. Jag är inte den stora fågelfotografen heller, men nummer 2 här är inte så illa.
Med många vänliga hälsningar från Erik.