Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Påsk och paus

Påskhelgen har anlänt och vad det gäller mitt bloggande känner jag att det får bli lite paus nu. Min aktivitet här på Fotosidan får bli att fokusera på Portfolion som jag har härinne med att uppdatera med lite nya bilder och kanske ändra i texten som finns där. Jag kommer med andra ord hålla till en del här på Fotosidan trots allt. Men jag önskar er bloggbesökare en go och glad påsk och glöm inte att ställa om eran kamerautrustning till sommartid i helgen. En timma framåt gäller!

Inlagt 2024-03-29 08:17 | Läst 378 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vackert Morgan!
Svar från mojje 2024-04-01 21:39
Tack så mycket Stefan, kul att du tittade.
Hej Morgan.
Då måste du och dina bilder hittas där.
Bilderna här är bara din stil _ gillas.
Ja, jag får fullt upp med ALLA mina kameror :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2024-04-01 21:39
Tack så mycket Erik, ibland är det fullt upp med annat också.
En otroligt vacker bild även om jag inte blir riktigt klok på vad det är. Enkel men välkomponerad och fin bakgrund med lite skiftningar. Jag kommer att sakna dina blogginlägg, särskilt som vi har rätt lika bildstil. Hoppas du kommer tillbaka!
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2024-04-01 21:42
Tack så mycket Bjarne, oroa dig inte jag hänger här en del och det var bara mest över påsken som pausen blev. Jag har uppdaterat lite text och så på portfolion med den tid jag haft att lägga här på Fotosidan i påsk. Vad det gäller motivet så är det bara ett vasstrå som jag som zoomade in lite en solig dag. Jag tyckte det var spännande att titta på.