Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Pris på naturfoto

Jag bryr mig egentligen inte om vad en naturbild kostar, att sälja bilder är ju inget som jag livnär mig på då jag jobbar med helt andra saker. Däremot kan man säga att naturen är en stor del som ger mig näring, att komma ut i naturen och då med kameran är glädje för mig. Några av mina senaste bilder är dessa som jag visar här, dom tog jag i lördags, det var isande blåst och stundtals kuling. Men solen lös och naturen fanns där, motiven som visade sig var helt gratis så jag tackade och tog emot.

Det blev tre bilder i detta inlägg, jag har svårt att hinna med att posta inlägg i det tempot jag gjort innan. Ni får ha en fortsatt trevlig vecka, påsken närmar sig även med stormsteg.

Inlagt 2023-04-03 17:59 | Läst 516 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fina bilder! Den andra fastnar jag lite extra för med solen som lyser upp och den blåa himlen som speglar sig i vattnet. Vackert. Trevlig vecka och glad påsk.

MvH
Johnny
Svar från mojje 2023-04-05 10:10
Tack så mycket Johnny. Glad påsk till dig också hoppas på bra fotoväder.
Visst är det härligt med natur, både i verkligheten och på bild! Gillar, precis som Johnny, tvåan lite extra, många hälsningar/ Björn
Svar från mojje 2023-04-05 10:12
Tack Björn kul att höra vilken bild som blev favorit.
Gillar nog mest det vilda okammade uttrycket i den sista bilden.
Det bästa i livet är gratis, visserligen är inte pengar fel, men kärlek till pengar är såååå fel.
Svar från mojje 2023-04-07 19:34
Tack så mycket Stefan, den sista bilden är lite av en personlig favorit också.