En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Snart en månad sen

När man tittar i arkivet så inser man hur fort tiden går, den här bilden tog jag för snart en månad sen men det känns som det var igår. Jag tror att jag visat en bild från denna dag tidigare i bloggen men det går alltid att visa flera. På något sätt intalar jag mig att våren ändå är på väg, solen tittade fram lite i helgen och jag tyckte mig kunna höra desto mera fågelkvitter vilket är ljuv musik för mina öron. Vi är nog på väg mot våren med stormsteg.

Inlagt 2022-02-07 16:13 | Läst 849 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
En fin vinterbild. Dock är våren alltid på väg och alla andra årstider också. Det är charmen med vårt klimat.
Svar från mojje 2022-02-07 16:52
Tack Sven och vid närmare eftertanke är väl vintern också på väg då kanske... :)
Enkel och fin bild! Mycket finare än alla dessa storvulna landskap som satts extra piff på i datorn med både den ena och den andra metoden.
Svar från mojje 2022-02-07 19:06
Tack Nils, bilden tog jag ganska sent på dagen och ljuset började bli svagt. När jag skapar mina bilder är jag sparsam med att "piffa" till dom. Jag vill ha det som jag såg det...