Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Snart utställning

Det börjar närma sig att ställa ut lite bilder igen med Oskarshamns fotoklubb tid och plats kommer jag att nämna i ett inlägg när allt är klart för öppning. Jag inväntar för tillfället två bilder från print som jag tänker ha med, det är alltid lika spännande att vänta för att sen se hur det blev. Som vanligt var det svårt att välja bilder och börjar man leta i sitt arkiv ändrar man sig hela tiden tycker jag så till slut tog jag taktiken att välja bland mina bilder som finns i min portfolio här på Fotosidan. Två bilder därifrån valdes ut, bilden jag visar här finns inte i portfolion så den är inte en av dom två utvalda till utställningen.

Inlagt 2024-04-09 16:49 | Läst 623 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Mysigt vattenfall med mjukt vatten. Lite beslutsångest finns nog alltid vid såna tillfällen som stundar för dig.
HaD/Gunte..
Svar från mojje 2024-04-09 21:05
Tack så mycket Gunte, nä det är aldrig lätt att välja bilder när man väl sitter där. Jag hoppas dock dom jag valt blir bra och passande.
Lycka till på utställningen, fint vattenfall
Svar från mojje 2024-04-14 16:53
Tack så mycket Peter ett lycka till behövs.
Kul med utställning! Det är härligt att kunna visa upp fysiska bilder i något sammanhang. Jättebra bild på vattenfallet. Bra val av slutartid och vattnet faller i fina "omgångar" över den kantiga klippan. Den har för övrigt en fin rödaktig färg.
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2024-04-14 16:54
Tack så mycket Bjarne, kul att du gillar bilden här och det ska bli spännande med en utställning igen.