En äldre mans strövtåg genom tillvaron. Ibland med en kamera i handen.

Bilder från en utställning

TAVLOR på en utställning är en pianosvit av den ryske tonsättaren Modest Musorgskij. Det är också en platta med den engelska rockgruppen Emerson, Lake & Palmer som kom 1971. Även så är det bilder från vår nyss avslutade utställning på Galleri Fotografi på Hornsgatan i Stockholm. Ett evenemang som vi 4Fotografer själva betecknar som mycket lyckat.

Det var femte gången som vi ställde ut tillsammans, Per-Erik Åström, Krister Kleréus, Alf Johansson och jag. Och förhoppningsvis var det inte den sista.

Från vernissagen förra lördagen till och med nedplockningen i fredags har det varit en strid ström av folk som kommit. Nyfikna, uppmuntrande, diskussionslystna, kunniga, lärda, inspirerande besökare. Det är sånt som stärker en och inspirerar till nya friska tag.

Så tack alla ni som kom - och som köpte - och varmt välkomna åter.

Inlagt 2023-04-30 11:51 | Läst 377 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ja, det var verkligen kul. Och en stor eloge till Galleri Fotografis ägare Bernt Lindgren som har varit ett rent nöje att ha haft med att göra..Uppmuntrande och proffsig.
Ses/per-erik
Säkert en sevärd utställning! Tyvärr inte möjligt för mig att se. Musorgskys Tavlor på en utställning känner jag fö väl till, inleds med Der grosse Tor von Kiev, känns extra aktuellt. Hälsningar/ Björn
Det ser ut som riktigt fina bilder och kul att du låter nöjd. Att ställa ut bilder är mycket roligt tycker jag, lite nervöst innan men sen rullar det liksom bara på. -Bra jobbat!