Blandade bilder och funderingar.

2~93@testudo// Hugin en Kaja

Hugin heter en Kaja som söker kontakt med alla som har hund. Kanske inte alla men mig gör den det. Kanske beror det på att Hugin brukar få lite godis av mig. Jag är inte den enda som ger Hugin godis. Hugin är nog 4 år och har alltid haft en skadad vinge som hänger ner. Det är därför lätt att känna igen Hugin. Från början var det en annan hundägare som började med att ge Hugin godis och efter det följde Hugin henne när hon rastade sin hund. Det är även hon som gett Hugin sitt namn.

Inlagt 2018-03-21 15:24 | Läst 871 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Alltid intressant att möta andra individer, även de som är av en annan art, det tycker nog Hugin också.
Svar från skalman-63 2018-03-21 21:29
Tack Stefan, lille Hugin ser ut att njuta av situationen. // Jörgen
Hugin och Mumin ja, det var väl Odens korpar tror jag så det borde duga för en kaja också!Och alla djur hat ju födgeni. Fin bild och trevlig historia!/ Björn T
Svar från skalman-63 2018-03-21 21:30
Tack Björn, // Jörgen
En mycket fin bild på Hugin och han har ju hittat ett sätt att klara sej trots den skadade vingen. Trevligt om Hugin kunde träffa en kajpartner också.
Hälsningar Lena
Svar från skalman-63 2018-03-21 21:32
Tack Lena. Vi får se om han lyckas med det. // Jörgen
Ja nog är kråkfåglarna kloka djur och mycket vackra som din bild visar. Dessutom läraktiga. På min baksida finns en cykelväg. Här kommer varje morgon ett par med hund. När dom är två hundra meter bort kommer varje gång två kråkor och möter upp. När dom kommer hundra meter åt andra hållet brukar dom ta en paus. Då kommer kråkorna ända fram till fötterna och sitter snällt och väntar på frolic. Sedan följer dom med ända hem 800 meter bort. Måste försöka få bilder på dom innan det är för sent.
Sten
Svar från skalman-63 2018-03-21 22:22
Tack Sten, Det skulle vara kul att se de två kråkorna. // Jörgen