Blandade bilder och funderingar.

2~113@testudo//Fjäril på Tistel.

Där sitter den på toppen av tårtan och håller koll. Det var en sådan där dag igen. Varmt, solen skiner och  ingen vind. Insekter som lockas av ens svett. Hur kan man gilla att ha det så här varje dag. Snart kommer det regn. Det kom regn med hagel, någon timme senare så skiner solen från en molnfri himmel igen. Det enda jag kan minnas var varmare var sommaren 1995. Det var friidrotts VM i Göteborg och jag gick upp på morgonen vid 03:00 och det var varmt. Vad har allt detta med fjärilar att göra? Inget vad jag vet. 

Svalkande dryck för en fjäril. 

En fluga gör ingen sommar, men en fluga gör så ingen somnar. 

Tistlar växer trots att det är torrt och jag tycker de är vackra. 

Avslutar med en nere i gräset. Ser fram mot en solig dag imorgon, då jag skall städa upp efter getingboet i uterummet.  Det är en helt annan historia som slutade illa för getingarna. 

Inlagt 2018-07-13 22:29 | Läst 1274 ggr. | Permalink

"Här på Fotosidan bör jag inte var någon sorts jury gillar inte sådana kommentarer men kan ändå inte låta bli att se nummer två framför mig förstorad på en väg. Egentligen har inte naturen i sig själv denna renhet så alla övriga bilder är mer ärliga. Hälsningar Gun-Inger"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Visst är tistlar vackra! Gillar näst sista och sista bilden litet extra.
Svar från skalman-63 2018-07-14 15:24
Tack Christer, // Jörgen
Här på Fotosidan bör jag inte var någon sorts jury gillar inte sådana kommentarer men kan ändå inte låta bli att se nummer två framför mig förstorad på en väg.
Egentligen har inte naturen i sig själv denna renhet så alla övriga bilder är mer ärliga.
Hälsningar
Gun-Inger
Svar från skalman-63 2018-07-14 20:34
Tack Gun-Inger // Jörgen