Blandade bilder och funderingar.

De sista bilderna.

Teja var vårt allt. Hon var alltid glad trots vad som hände. Var man ledsen såg hon det och kom för att ge tröst. 

Det var den 30 januari i år som jag och Teja gick ut, solen lyste och det var blåsigt. Hon var som vanligt och vi hade en trevlig dag tillsammans. 

Bara två dagar senare, på kvällen den 1 februari. Teja sprang genom lägenheten, hon skulle hoppa upp och lägga sig i våran säng. Jag såg att hon halkade till och haltade. Hon kunde inte stödja på bakbenen. Hon drog sig fram. Det blev tillslut min fru som åkte in till blå stjärnan och hon röntgades och man konstaterade diskbråck i både nedre delen av ryggen som övre. 

Teja somnade in den 2 februari i år. Teja är numera med sin vän Tim som även han lämnade oss för lite mer än ett år sedan. Teja skulle fyllt 12 i år. Hon lämnade ett stor hål och tomhet efter sig. 

Tack för alla glada stunder du gav oss Teja. 

Inlagt 2022-04-15 14:38 | Läst 969 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
tack för förtroendet
så fin hon ser ut, din Teja
/inger
Svar från skalman-63 2022-04-17 14:49
Tack Inger. // Jörgen
Har inte haft husdjur som vuxen efter jag flyttade hemifrån. Men under uppväxten en hund som vi fick ge bort pga min mammas allergi samt en katt. Bägge var på något konstigt sätt "mina" i den bemärkelsen att de ville vara där jag var. Minns dem både med saknad så jag förstår precis.

Min yngste son kanske har ärvt... Gäller i alla fall katter. De kan vara skygga och gå eller springa undan för andra men inte för min son. Skulle vilja ha men kan inte
Svar från skalman-63 2022-04-17 14:51
Tack Lars-Gunnar. // Jörgen
Alltid lika tråkigt när det händer och i det här fallet var det ju en olyckshändelse. Teja hade haft ett långt hundliv men en del mindre raser blir ju äldre än 12 om de har hälsan. Du visar några riktigt fina bilder på henne. Hon ser klok och trygg ut, nöjd med livet. Hundar lever i nuet.
Hälsningar Lena
Svar från skalman-63 2022-04-17 14:52
Tack Lena, // Jörgen
Jag kan förstå tomheten och saknaden...
Vi förlorade vår Roffe för något år sedan.
/B
Svar från skalman-63 2022-04-17 14:53
Tack Bengt, // Jörgen