Blandade bilder och funderingar.

Osmarta människor och smarta fåglar.

Ibland tror jag inte så höga tankar om folk i allmänhet. Körde sista nattvagnen och skulle tömma vagnen innan jag körde in den i hallen. Flera som skulle till sina jobb blev förvånade när jag inte körde vidare mot staden. . Om man går upp kl 5 på söndag morgon bör man väl kolla om det går någon vagn. Vad gör jag nu? Hur kommer jag dit? Inte vet jag svarar jag, jag vill bara hem och sova. I en tid med elektroniska tavlor och tidtabeller i papper på varje hållplats. Samt alla smarta mobiler bör det inte vara så svårt att få ett svar på sådana frågor.

Nä jag gick bak i vagnen och väckte de andra nattsuddarna som i sin berusning inte hade en aning om var dom var. Till slut kom jag hem, åt min frukost och gick o la mig för att sova några timmar innan det är dags igen. 

Fåglar är mycket smartare än oss. Kanske inte lika intelligenta men definitivt smartare. 

// Jörgen

Inlagt 2019-08-25 14:50 | Läst 790 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kan nog hålla med dig! Känner igen det du berättar om från mina 9 år i bussbranschen.. Man får se upp när man väcker folk, ibland kan dom vara aggressiva.. Ser ut som en 'Myskanka' på bilden.. dom käkar 'mördarsniglar'..
Hälsn!
Svar från skalman-63 2019-08-26 13:37
Tack Jan. Jag brukar stå bakom när jag väcker någon. Det borde finnas fler Myskankor. // Jörgen