Blandade bilder och funderingar.

Osmarta människor och smarta fåglar.

Ibland tror jag inte så höga tankar om folk i allmänhet. Körde sista nattvagnen och skulle tömma vagnen innan jag körde in den i hallen. Flera som skulle till sina jobb blev förvånade när jag inte körde vidare mot staden. . Om man går upp kl 5 på söndag morgon bör man väl kolla om det går någon vagn. Vad gör jag nu? Hur kommer jag dit? Inte vet jag svarar jag, jag vill bara hem och sova. I en tid med elektroniska tavlor och tidtabeller i papper på varje hållplats. Samt alla smarta mobiler bör det inte vara så svårt att få ett svar på sådana frågor.

Nä jag gick bak i vagnen och väckte de andra nattsuddarna som i sin berusning inte hade en aning om var dom var. Till slut kom jag hem, åt min frukost och gick o la mig för att sova några timmar innan det är dags igen. 

Fåglar är mycket smartare än oss. Kanske inte lika intelligenta men definitivt smartare. 

// Jörgen

Inlagt 2019-08-25 14:50 | Läst 1110 ggr. | Permalink

"Kan nog hålla med dig! Känner igen det du berättar om från mina 9 år i bussbranschen.. Man får se upp när man väcker folk, ibland kan dom vara aggressiva.. Ser ut som en 'Myskanka' på bilden.. dom käkar 'mördarsniglar'.. Hälsn!"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kan nog hålla med dig! Känner igen det du berättar om från mina 9 år i bussbranschen.. Man får se upp när man väcker folk, ibland kan dom vara aggressiva.. Ser ut som en 'Myskanka' på bilden.. dom käkar 'mördarsniglar'..
Hälsn!
Svar från skalman-63 2019-08-26 13:37
Tack Jan. Jag brukar stå bakom när jag väcker någon. Det borde finnas fler Myskankor. // Jörgen