Annons
Artiklar > Nik Collection 3 med nya funktioner

Nik Collection 3 med nya funktioner

Icke-förstörande redigering i nya Nik Collection.

DxO har släppt Nik Collection 3, den senaste versionen av plugin-programmet som fungerar till Lightroom och Photoshop. Uppdateringen innebär nytt utseenden och nya funktioner. Den innehåller också ett nytt verktyg. Med Perspective Efex kan man korrigera geometriska fel antingen via automatik eller så kan verktyget hanteras manuellt med referenslinjer.

I Perspective Efex finns även Miniature Effect med vilket man kan kontrollera skärpedjupet.

Förutom Perspective Efex innehåller Nik Collection 3 ytterligare sju plugins; Color Efex Pro, Viveza, Silver Efex Pro, Dfine 2, Sharpener Pro, Analog Efex Pro och HDR Efex Pro. Nik Collection 3 har även icke-förstörande redigering.

Nik Collection 3 kostar 99,99 euro.Publicerad 2020-06-05. Läst av 6116 personer.

2 Kommentarer

esbtse 2020-06-06 16:06  
Bra med icke förstörande redigering men jag uppdaterar inte under corona tider. Oklart om jag behåller FS efter jag har uppgraderat dator. Får först se om min gamla licens fungerar med påtvingad Win 10. Går även ifrån LR om inte min licens fungerar med Win 10.
Sten-Åke Sändh 2020-06-10 23:01  
Är det någon som använder nya N C 3 med Photolab? Det jag ser ju att det finns en knapp för att aktivera N C inifrån Photolab och det jag undrar är om N C funkar direkt med RAW-filerna inifrån Photolab eller om det måste skapas Tiff-filer för NC som ett nytt arbetsformat. Det känns ju inte som någon kul integration om det är på det viset. Då är det ju ingen integration utan mer något som är hjälpligt "påbultat".
annons

Merläsning

ANNONS