Jag plåtar framför allt till och från jobbet. Varje morgon går jag från Södermalm över Skeppsbron eller Gamla Stan in till City där jag jobbar. Ofta finns det fåglar, turister eller annat intressant att plåta.

Lilla Elitloppet - folkfesten

Elitloppshelg! Sista helgen i maj är det travfest på Solvalla. En av årets höjdpunkter: människor kommer från hela Sverige, från Norden och från stora världen för att heja på sina favoriter. Igår var det s k lilla Eliploppet, Sweden Cup. V75, och mycket annat. Till och Från var där och bevakade. 

Redan tidigt på morgonen fylls platserna. Somliga föredrar solstolar vid ringside, andra föredrar den legendariska E-läktaren, utomhusläktaren i fonden. En del föredrar att glassa på Kongressen. 

Nu börjar det. Nu kör vi! 

Jaa!!!

Sweden's Cup försök 2 vinns av Owen's Club och den sympatiske italienaren Pietro Gubellini. 

Peter Ingves ror hem segern med Beatasine till den finska kontingentens förtjusning. Riksbankschefens namne är en spexare och showman. Publikfavorit. 

Olle Goop i samspråk med entusiast. 

TV4 på plats. 

Glada ägare firar triumfen i vinnarcirkeln. 

Massor av kollegor. Tycker det råder en väldigt bra stämning i kåren. Inga armbågar, ingen klickbildning Nikon vs. Canon. Vi hjälper och stöttar varandra. I bilden en oldtimer som plåtar med en Hasselbladare. Respect! 

...fortsättning följer....

Inlagt 2013-05-26 10:54 | Läst 4085 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kul att se dina bilder, Per. Kul att se hur olika man kan täcka en och samma evenemang :)
Svar från Iwa 2013-05-26 12:49
Hej Jimmy, såg dina bilder. Schysta publikbilder! Dock inga hästar? :-)
/Per
jido 2013-05-26 13:11
Hehe... Nä, jag vände kameran inåt och där fanns det inga hästar förutom i tanken. Det finns ju som bekant flera sätt att skära en korv :)