Sport och Naturbilder

Bra mässa för köpsugna

 

Dom stora grejorna ville man känna på och önska sig till julklapp. Bra med folk och trevlig uppläggning. Ni som kommer imorgon var i tid och köp biljetter i förköp det underlättar och blir billigare. Jag tycker att inträdet är för högt och man borde på något sätt ta in de pengarna på utsällarna som  bra försäljning dessa dagar. Se bellas utställning och även de övriga mycket bra bildutställning. Väl organiserat och snyggt hängt Ha det bra imorgon på mässan väl värt ett besök/bert

Inlagt 2009-11-13 17:50 | Läst 1680 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag gillade bredden på fotouställningen. Inspirerande, även om det kanske fanns en del typer av bilder som man själv inte tar.
Farligt mycket fotoböcker fanns det också :).

--Angelica
Svar från optimal 2009-11-13 18:43
Tack aaaja det var faktiskt mycket att se/bert
Hoppas du hade en riktigt bra dag på mässan. Jag ska dit på söndag mellan 14 och 17. Hoppas på att kunna gå runt lite och drömma :-) Men mest vill jag se alla fina bilder.
Kram i massor
Svar från optimal 2009-11-14 00:14
Ja det var bra jag hade en kompis med som skulle köpa men det blev inget Han tittade på ett 10-20 och en ringblixt digital sådan med eget batteri Bra och relativt billigt 3700/bert
Jag tyckte det var en bra mässa men tiden räckte inte riktigt till för att både gå på seminarier, frossa i fotoprylar och kika på utställningarna trots att jag var där halv elva imorse. En dag till hade inte varit fel, eller en halv dag till.

Visst uppkom det köpbegär som jag inte lyckades motstå, men det blev inget supertele, utan "bara" en glugg med superkort brännvidd.

/Joel
Svar från optimal 2009-11-14 00:17
Jag håller med dig men att åka två dagar blir för mycket om man inte bor i Älvsjö tack för att du svarade/bert