vattenspegel

Sport och Naturbilder

Årest sista solstrålar.

Det var ett tag sedan jag bloggade men nu i årets slutskede fick jag en ingivelse. Har ni tänkt på att skriva och läsa är en naturlig sak för de flesta av oss. Vi har tidigt lärt oss den konsten,vilket är en skälvklarhet och dessutom en rättighet vi har.  Alla blir ju för den skull inte bra på att skriva och att läsa. Deflesta behärskar ända konsten på ett bra sätt.

Med bilder är det annorlunda utbildning finns och många är skickliga och mycket kunniga. Men bilder finns idag i en sådan mängd att det är praktiskt omöjligt att kunna bedömma alla. Det är känslan som får avgöra. Motivet  tex har många möjligheter att träffa någon som tycker just den bilden skulle passa. Jag laddade upp en bild från 1989 till en bildbyrå. Idag tycker jag den bilden är dålig, det var den förmodligen redan då och normalt  sett ,skulle den ha hamnat i papperskorgen.

Det fanns tydligen något i den bilden som intresserade ,så den kom att laddas upp här på sidan 700  träffar mot normalt mellan 30 -90 Varför? Senare laddade jag upp samma bild till en bildbyrå 350 träffar och den blev såld.

Vad jag  påstår att en bild är  bra  om den  berör.

Ja här i Spanien Torrevieja har solens sista värmande strålar avfolkat badsträndena även om det finns de som badar. Men en vår kommer en sommar, och vad vore livet om det inte fanns hopp Jag önskar alla en God Jul och Ett gott nytt år Man behöver inte alltid delta man kan läsa och lyssna också och det tycker jag att denna sida när bra på/bert

 

Postat 2008-12-23 11:39 | Läst 1483 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera