Sport och Naturbilder

Husbilsrepotaget slutade med Robbing.

Dom tog våra pengar vara kameror alla kreditkort pass medan vi låg och sov. Endast en meter från våra huvuden lyckades man stjäla hela vår kassa och vara datorer mina kameror. Vi vaknade förvirrade djupt krängta och otäckt nära att bli skadade. Efter en timme var alla kort spärrade men ändå hann man plocka ut en summa pengar på ett av våra kort. Instängda på motorvägen strax norr om Lyon utan möjlighet att ta oss till bank eftersom vi inte kunde betala vägavgiften. Polisen som så småningom löste ut oss sa att detta var något som hände varje dag och att det fanns färdigtryckta formulär att fylla i på minst 2 språk.

Att stanna efter en motorväg i Husbil SKALL man inte göra det är något vi kände till men tröttheten var farligare ansåg vi med denna blixtrande trafikintensitet som det är på de FFranska motorvägarna SÅ vi stannade låste alla dörrar och somnade. Att bryta upp dörren och smyga sig in utan att Jag vaknade är en prestation för jag sover mycket lätt sedan många år i båtar där det alltid gäller att vara på helspänn.Gas sa någon, men jag borde i så fall kännt mig dåsig dagen efter men så var inte fallet. Vi blev tvugna att avbryta och åka hem igen. Vi behövde ett pass och en del kort för att fortsätta så "Nu bryter vi ihop och kommer igen" Men känslan på morgonen just då när det går upp för oss att Vi har blivit robbade är en tomhetskänsla och maktlöshet som sätter sina spår. Misstäksamma styrde vi kosan mot som vi tror "trygga Sverige?????

Inlagt 2007-03-26 20:07 | Läst 2447 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Usch, det där låter allt annat än roligt! Jag känner med er!

Jag har själv varit på genomresa genom frankrike i husbil, men vi lät bli att stanna längst motorvägarna, vi stannade och sov i en liten p-ficka längst en slingrande bergsväg många mil från närmaste motorväg.

I USA har de många rastplatser med bevakning nattetid, det är en bra lösning tycker jag, något som fransoserna borde ta efter.