Sport och Naturbilder

Vad är det som gör en bild spännande?

Många gånger har jag under min fotografiska tid, undrat över vad det är som gör en bild intressant? Ibland har jag kunnat upptäcka det, inom sporten som jag då ägnat relativt mycken tid åt, har jag kommit fram till att det är i början av en match, som de bästa bilderna blir till. När jag sedan fotat andra objekt är det inte själva bilden som är intressant, utan det den förmedlar. Bilden nedan beskriver något som hänt, eller händer, med en ganska stor nostalgisk inriktning. Varför jag anser den bilden bra är kanske för att den har en berättaridé, Jag blir lite osäker, och att kvalitén inte är den bästa gör den mer intressant. Är det någon som vill tycka? 

Inlagt 2016-10-17 21:52 | Läst 872 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jeg tør godt "vove det ene øje", som vi siger på dansk:
Jeg fascineres af billedet på grund af de simple tekster på væggen, som illustrere den nostalgiske fornemmelse der er over billedet. Her er fotokvaliteten af mindre betydning.
Med fotohilsen fra Erik I Roskilde/DK.
Svar från optimal 2016-10-18 08:49
Tack Erik det är ju också min mening i detta/bert
Inte vet jag men jag tycker om bilden. Tror att "diset/ljusfläckarna" har sin betydelse ;-)
Svar från optimal 2016-10-19 08:16
Ja tack för det var väl den känslan jag fick samtidigt som något som startade för många år sedan och fortfarande i det lilla fungerar kan se gubbarna med yrkesskickligheten gå där inne med hyvelspån runt fötterna
Tack för din kommentar.