Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-14 Träning, Makro och Dogma 2.0

I dag sprang jag korta varvet i skogen vilket är ca 3 km från dörr till dörr.
Jag går snabbt ned till slingan som uppvärmning sedan springer jag och avslutar med att promenera hem igen.
Lite stretching som avslutning. Jag hade lite lägre medelpuls idag 143 (150), och maxpulsen var också lägre 205 (218).

Nu kommer jag inte att skriva om min träning varje dag, men just nu är det kul i och med pulsmätaren.

Johan och Bengt har uppdaterat Dogma reglerna vilket känns bra. Jag har ju valt Tri-X som film eftersom jag just nu har ett lager sådan i frysen. När det är slut får jag ev byta till färgfilm eftersom jag även har ett lager sådana i frysen. Det är Agfa Vista har jag för mig.

Jag har förutom träning hunnit med att göra färdigt det påbörjade arbetet med att montera hyllor i min frus butik, fotat lite makrobilder och ätit lunch. Makrobidlerna tog jag i samband med träningen. När jag höll på strecha såg jag att vår klematis börjat blomma så jag blev inspirerad. Ljuset var perfekt även för att ta lite bilder på några andra blommor samt de bin som kom farande runt mig.


Först ett par tigerliljor


Vår klematis


Här försökte jag mig på ett mer konstnärligt angreppssätt


Den här kommer jag inte på vad den kallas just nu


Så kom biet för att leta nektar i vår lavendel


Det jobbade flitigt


Lavendel detalj

 

Inlagt 2008-07-11 16:56 | Läst 7631 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Min nya klematis blommar också nu och det är en av mina favoritblommor. Just nu öser regnet ner så egentligen borde jag kanske försöka föreviga de små liven nu då det blir så vackra färger i regn. :o)
Svar från begust   2008-07-11 18:53
Det finns ju så många klematis, vi har haft fyra, men ett par har dött. Men det är vackra. JAg går inte gärna ut och fotar i hällregn, men strax efter brukar ljuset bli bra.
Härliga bilder Bengt! Vi har också tigerliljor och de är så grymt vackra. Lycka till med träningen!
/Arne
Svar från begust   2008-07-11 18:54
Tack Arne!
så underbart härliga bilder...så vackra färger...verkligen sommrigt:))
/E.T
Svar från begust   2008-07-12 08:30
Tack Elin!
Visitors since 12 January 2008 Flag Counter

Innehållskategorier

Arkiv

Fotografer på FS jag gillar


Mina favoritsidor