Allt möjligt.

Äntligen sommar

Välkommen sommaren! Härligt att se skogar och sjöar vara fulla av liv igen.

.

.

Inlagt 2018-06-01 20:46 | Läst 667 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Ja, visst är det härligt men vad händer resten av sommaren.. Det är ju idag 1:a juni och den räknas väl normalt som första sommarmånaden, och vi är ju bara i början på den.. men det har ju redan varit sommar i flera veckor nu.. Själv är jag nästan trött på sommarkänslan redan.. Det bästa har ju redan skett.. känns det som.. Man blir förvirrad.. :-) Fin bild här i alla fall!
Hälsn!
Svar från sears 2018-06-04 08:11
Hehe ja vi har blivit lite bortskämda. Nu ser vi fram emot sköna dagar i skogen och ett myller av djurliv. Tack Jan!

MvH
Johnny
Härligt somrig bild !
Nu har vi ju fått en lång försmak på sommarkänslan, man funderar ju på hur det skall bli fortsättningsvis.
Svar från sears 2018-06-04 08:15
Tack Ing-Marie! Jag hoppas det fortsätter att vara fint. Dock får det gärna komma en regnskur emellanåt. En grå himmel varje dag och återkommande och ihållande regn tackar vi nej till.

MvH
Johnny
Det var en fin sommarbild med de gula blommorna i bakgrunden och hägern som visar upp sej så praktfullt.
Hälsningar Lena
Svar från sears 2018-06-04 08:19
Tack Lena! Ja det var en lyckad bild tycker jag. Den kom in så fint hägern och cirklade runt i sökandet efter en landningsplats. Fin bakgrund med både vattnet och blommorna.

MvH
Johnny
Nog har vi fått sommar minsann, hoppas det inte är hela sommaren som kommer allt på samma gång utan att det sparas lite till resten av sommarmånaderna också.
Mycket sommar i din bild.
Svar från sears 2018-06-04 19:55
Vi får hoppas att det inte är allt på en gång. Blir dock lite orolig när man läser om snöfall vid riksgränsen häromdagen. Tack Margareta!

MvH
Johnny