Allt möjligt.

En tur i skogen

Jag är ingen svampplockare direkt men gillar att fota dem. Så jag har dålig koll på vad allt kan vara för något. Men fina är de tycker jag och sedan är det alltid trevligt att gå omkring i skogen när man söker efter svamp.

Några bilder blev fångade.

.

.

.

.

.

.

.

Inlagt 2020-09-30 13:41 | Läst 1492 ggr. | Permalink
Förstabilden är så vacker som det kan bli i skogen när man hittar ljuset i bakgrunden. Tredjebilden är också vacker med sina droppar. ”Blåbäret” var ju också speciellt, ser ut som det har blivit doppat i någon glasyr. Håller med om att det är trevligt att fotografera i skogen, man kan få sådant fint ljus, fast jag går där också för att plocka svamp så man får dubbelt upp
Svar från sears 2020-10-01 09:17
Tackar! Ja det är härligt med skogen. Man kanske ska börja ta för sig av det goda naturen bjuder på. Svamp äter jag men plockar sällan som sagt.

MvH
Johnny
Väldigt fint å vatten på blåbäret blev ju lite kul
Svar från sears 2020-10-01 09:18
Blåbäret tycker jag också blev rätt så häftig.
Tack Nini!

MvH
Johnny
Rena och snygga bilder, blåbäret speglar t.o.m lita av världen..
Mvh/Gunte..
Svar från sears 2020-10-01 09:18
Visst speglar det blöta blåbäret världen lite. Tack Gunte!

MvH
Johnny
Många fina bilder. Jag fastnar speciellt för den första där man får se svamparna från sidan och del av deras spännande undersida. Jag håller med dig. Svampar är fascinerande motiv. Däremot inte heller något jag plockar.

Hälsningar Jörgen
Svar från sears 2020-10-02 10:08
Jag tycker också den första blev bra. Som du säger så ser man undersidan och man får en helhet av svampen. Tack så mycket Jörgen!

MvH
Johnny