Intryck avtryck från gator och torg. Varför 14 är det någon som vet?

Hej ! I dag på Västerlånggatan gick jag med min kamera i riktning mot det här paret. Mannen dolde sitt ansikte , märket i mössan var hammaren och skäran. Båda hade också ett märke märkt 14 . 

Är det någon som vet varför, något minne?

 Nyfiken Bengt.

Inlagt 2017-10-13 17:52 | Läst 2506 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja man kan fundera är det en modetrend eller går det en vänstervåg genom staden alá KFMLR 1960-70 talet. För övrigt är det kallt i Stockholm, verkar vara rena Sibirien. Förresten det kan vara designern Gosha Rubchinskiy.
😁
Märkena påminner om de som många muséer använder för att visa att folk betalt inträde (jag glömmer nästan alltid att ta bort mitt när jag går ut, så de kan synas var som helst). De är oftast färgkodade för att det ska synas om de är nya för dagen, men man kunde ju lika gärna ha datumsiffran på. Det är ju bara det att det är den 13:e idag. Framtidsmuséet?
Hej,
En lantis vet naturligtvis inte vad 14 är. Men de verkar ha någon for av guide i öronen, men hon har tröttnat?
Är det så himla kallt i norr redan? Här var det sommar idag.
Ha en helg
Bob
Ja dom ser ju muntra ut, alltid haft svårt för kamouflerade människor, spännande bild, bra att du visar dom, gäller att va vaksam, LO
Bra bild och intressant par. Dom ser dock inte så lättpratade ut men skenet kan bedra/ Björn T
Hej Ja inte blir man klokare av ,varför man går täckt med en ryssmössa , med märket hammaren och skäranoch nr 14 Kanske någon form av performance? Vad vet jag.
Tack för intressanta inlägg. Ha en Lugn fin helg.
/ Bengt h.