Bilder och tankar Svårfotat i stan just nu.

Just nu känns det som det är alldeles för mycket folk(turister) För att få till något bra. . Men kul ändå. Först träffade jag Bosse (brorsan) .Han tyckte också att det var marigt just nu, och var på väg upp mot Söder och spana där.

 Senare på min promenad träffade jag Birgitta Nilsson användarnamn mittfoto . Kul bra möte vi snackade genast gatufoto, hopplösheten  att inte få en bild, ,och plötsligt när man minst anar kan få flera bilder under en timme som kan fungera.Problemet med det hårda ljuset OSV.

Kolla hennes sida .Hon är bra. Kul att ses Birgitta.

Efter mycket snack var vi överens om att det var lite för mycket folk och glassätande turister för att hitta det där lilla extra.  Jag blev ändå glad över några bilder på några moderna farsor som jag lyckades fånga i snack med sina barn. Skenet bedrar får jag säga.Vilken härlig kontakt de hade med sina "kids" som Zlatan kallar dem.. I tunnelbanan snackades det om gemensam loppmarknad som de skulle ha tillsammans 

- Då kan mamma och jag dela på pengarna ...

Ja men jag då? frågade farsan, 

-Javisst ja! du får också dela pappa...

 Nästa farsa och barn var på Willis och handlade, där pappan sa till  lilla tjejen här ska du få höra,.. Jag tror mamman var i telelefon.

 Riktigt mysigt att se de tatuerade hårdingarna mjuka som lamm. Här två bilder. Hälsningar Bengt

/

Inlagt 2015-08-19 17:58 | Läst 2610 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kul berättelse och bilder Bengt, de flesta är nog ganska snälla innerst inne. :)
-affe
Svar från bassa 2015-08-19 18:44
Hej Affe Så är det nog.Bilderna är tagna med mitt nya Fuji 23mm(35mm) /1,4. Känns väldigt bra. Känns som jag befinner mig på rätt avstånd. men lite tungt.Jag får passa nacken och bära kameran som ett barn i famnen.. inspirerat från från Nils -Erik Larsson.
/ Bengt
Det ser lite kul ut med kontrasten mellan de tuffa svartklädda herrarna och deras gulligt pastelliga barn.
Svar från bassa 2015-08-19 20:58
Hej Ylva .Det var just det jag gillade.
/ Bengt
Det är två bra situation bilder du  visar oss här.
"Man skal ikke skue hunden på hårene " vi säger på danska.
På engelska finns det en liknande uttryck "Don´t judge a book by its cover".
Hälsningar från Erik / DK
Svar från bassa 2015-08-20 22:48
Kloka ord Erik.
/ Bengt
...Ja, Bengt vad roligt det var att träffa dig där på Hötorget. Har sett dig strosa förut då jag gästspelar i vår huvudstad. Så den här gången tänkte jag att jag frågar vad du heter. För jag tänkte att den här mannen har förmodligen ett brinnande intresse för bild. Och vad överrumplad jag blev då du sa att du var Bengt Hansson från Fotosidan. Och du gav mig till råga på allt tröst då vi delade upplevelsen att det var lite av en svårfotad dag. Tack :) Det kändes gott att inte vara ensam :) Nu försökte jag kopiera in en bild av dig här som jag närmare bestämt tog av dig 150711 när jag var i stan. Men det gick inte. Ska utforska om jag kan skicka den till dig någon annanstans här på Fotosidan....Allt Gott !
Birgitta