Intryck avtryck från gator och torg. Några bilder från Götgatan och Björns trädgård.

Kanske inte så genomtänkt att ta grabben med på  en el scoter. Som tur var backade han ut.

 Fler än vi tror har det knapert. Här två bilder från soppköket vid Björns trädgård, där mat och  lite kläder och skor gavs till de mest utsatta.

Den här mannen sparade sina äpplen efter ha ätit till eftermiddagen.

Vad har hänt med vår välfärd?

/ Bengt H.

Inlagt 2018-10-22 02:21 | Läst 1745 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Barn skall springa och leka. Inte åka moppe.
Våra politiker borde stå till svars för hur det ser ut. Speciellt när vissa banker samverkar med skurkar för skattesmitning.
Ha det väl
Bob
Svar från bassa 2018-10-22 09:42
Hej Bob. Det märkliga är att reaktionen från politikerna är så svag. Det enda man hör från deras sida är ordet oacceptabelt.
Ha en fin vecka./ Bengt
Jag ser ofta två vuxna åka på samma 'el-sparkcykel', och fort går det dessutom.. Det är väl som vanligt att det är bara en tidsfråga innan nån svårare olycka inträffar.. Har inte förstått dessa 'el-sparkcyklar', tror man hyr dom via en app i mobilen, men vem laddar dom och när görs det..? Själv kör jag med en helt applös mobil.. känns bra!
Hälsn!
Svar från bassa 2018-10-22 14:24
Hej Jan Dom blir vanligare och vanligare.Ingen tycks förstå att dom går ganska fort. Man får hoppas att det blir tvång på hjälmar.
/ Bengt H.
Elscootrarna har en del på sitt samvete, har en släkting som fick sitt hus illa brandskadat när en kompis till hennes son laddade sin elscooter där. Annars är nog den nya fattigdomen ett större problem, nu har vi ändå högkonjunktur och ändå så många utanför systemet....../ Björn T
Svar från bassa 2018-10-22 19:26
Hej Björn. Så är det . fattigdomen ses mer och mer, men vi tycks tyvärr vänja oss.
/ Bengt H.