Intryck avtryck från gator och torg. Moderaterna skulle kanske inte nobbat Miljöpartiet.

 Moderaterna skulle kanske ta lärdom av Miljöpartiet. Eller är det kanske återvinning som gäller vid ett eventuellt nyval.

     / Häls. Bengt H.

Inlagt 2018-11-06 13:54 | Läst 974 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bild som påminner om nyss förgången kampanj.

I Stockholm blev ju Alliansen + MP = sant ett lite oväntat faktum. Svårsmält för de moderater som himlat med ögonen och fnyst om nån sa miljöpartiet och osmältbart för nån miljöpartist med motsvarande känslor för f d högerpartiet.

Men för riket och kanske några kommuner och regioner hade det kanske varit klokt att samla ihop kampanjaffischerna varsamt för återanvändning. Fast jag tror det ordnar sig så småningom utan extraval.
För egen del tycker jag nog att det största partiet borde vara det naturliga valet, alltså Stefan Löfven! O bra bild är det! Ha det fint, LO
Svar från bassa 2018-11-06 21:55
Hej LO Det tycks inte hjälpa om man är det största partiet längre. Det hade varit självklart tidigare.
Jag håller med dig.
/ Bengt H.
Om demokratin i Sverige vore så enkelt så att största partiet bestämmer.. Men det är ju det/de partier som får igenom sin 'politik' i Riksdagen som bestämmer.. Man måste alltså vara ett parti som är större än 50% för att få 'bestämma' helt själv.. I USA är ju 'demokratin' ännu krångligare.. om jag minns rätt så hade Hillary två miljoner mer röster än Trumpen vid senaste valet.. Men Trumpen hade fler 'elektorer'.. så han vann.. är det verkligen demokrati då..?
Hälsn!