Intryck avtryck från gator och torg. Att plåta gatufotografer är inte lätt dom är på sin vakt.

  Från gårdagens promenad.

Att plåta gatufotografer är inte lätt dom är skygga och vaksamma och märker direkt om man riktar kameran mot dem . Men jag lyckades den här gången.Här en bild på Uffe Berggren Som ingår i gruppen gerillabild. Lägg märke till hans kamera i högerhanden. Här var han så upptagen med kvinnan, så inte såg han att jag tog någon bild.

 Sen vid Hornstull stötte jag på Affe Johansson som var på väg hem med sin hund Tobbe..Jag hann ta en bild innan han såg mig.

 Affe berättade att det hade gått fint med deras utställning (Fyra fotografer) i gamla stan. Kul!

 Tyvärr kunde jag inte gå och se den, eftersom jag dels hade ont i min vänstra fot av någon anledning, och en allergisk torrhosta och rinnande ögon. Men det går väl flera tåg. Ha det bra, kul när man stöter på likasinnade  på stan. Bengt H.

Inlagt 2019-03-31 09:49 | Läst 312 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Flera gånger har även jag blivit fotad av dig!
Svar från bassa   2019-03-31 10:05
Hej N-E det stämmer. En som med framgång smygit på mig är Marcus Johansson. Det gäller att se upp!!!
Ha det bra Bengt H.
Hej,
Det verkar vara tätt mellan kändisarna i storstaden.
Ha det bra
Bob
Svar från bassa   2019-03-31 11:01
Hej Bob. Så är det. Passa dig om du besöker storstaden!
Ha det bra.
Bengt H.
Har också mött dig flera gånger, men du har sett för observant ut så jag har insett att jag inte kommer lyckas att ta en bild utan att bli upptäckt.. fortsätter nog att spela oupptäckt.. tills jag har fått en bild 'oupptäckt'.. :-)
Hälsn!
Svar från bassa   2019-03-31 15:15
Ha! ha! Jag ska va på min vakt.
Ha det bra.
/Bengt H
Ni dras klart till varandra i den stora staden.
Hälsar
Gun-Inger
Svar från bassa   2019-03-31 20:07
Hej Gun-Inger. Det har du rätt i. Vi tycks dras till varandra.
Ha det bra.
/Bengt H.