Intryck avtryck från gator och torg.Bedjande ögon.

Hunden tycks mer och mer bli ett gosedjur. Men hur kul har dom?

 .Livet tycks gå ut på att sitta där och vänta.

 Några tankar om hunden. Jag kanske har fel,men nog ser det ut som dom har det lite trist. Ha en fin helg./Bengt H.

Inlagt 2020-09-12 09:16 | Läst 946 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fina bilder. Det är väldigt mycket hund i Stockholm jämfört med Eskilstuna. Kan det vara ensamheten i storstaden? Verkar ofta som det är mer hunden som tar hand om sin ägare än tvärtom. /NELarson
ztenlund 2020-09-12 12:00
Det är en synvilla. Jag tittade i Jordbruksverkets statistik från hundregistret och det är nästan dubbelt så många hundar per invånare i Eskilstuna kommun som i Stockholms stad (kommun).
Svar från bassa 2020-09-14 01:05
Hej.jag får en känsla att hunden har fått en annan betydelse. Ett fantastiskt sällskap, men ändå helt och hållet på matte, husses vilja?
/ Bengt H.
Nisse Larsson 2020-09-14 19:40
På den vidsträckta landsbygden i Eskilstuna verkar det drälla det av hundar liksom andra djur. Men inte så mycket i centrum. /NEL
Hej,
Känsligt område. Men mycket bra bilder, som kan tolkas att det är trist å va hund i storstaden.
Å det klart att det är skillnad att vara hund i storstad jämfört med på landet. Vilda hundar är ju flockdjur och de lever ju ett fritt men hårt liv.

Ha en skön dag

Bob
Svar från bassa 2020-09-14 01:06
Hej. nu vet ju inte jag om de här hundarna ständigt har det trist, hundögon är hundögon.
/ Bengt h.
Bra bilder, ja det finns nog en del tristess hos många hundar det är jag övertygad om.. När dom blir gamla kanske dom gillar att mest ta det lite lugnt.. kanske som vi..
Hälsn!
Svar från bassa 2020-09-14 01:08
Hej Tack.Jag tror också det. Tiden jäktet gör nog att tiden inte räcker till riktigt.
/ Bengt H.
Fina bilder som värmer mitt gamla hundägarhjärta! Men jag håller absolut inte med om att de ser ut att ha det tråkigt. De här hundarna får ju vara MED sina ägare, vilket är en av de viktigaste aspekterna för flockdjuret hunden.
Chihuahuan och dess människa i den första bilden samspråkar med så fin ögonkontakt. Schäferblandningen (?) i bild två ligger lugn och håller kontakt med sin matte i T-banevimlet.
Nej, det här är nog lyckliga hundar som får följa med sin familj, även på krogen.
Själv bor jag strax söder om Stockholm, omgiven av skog som vi promenerar i ett antal timmar dagligen, men emellanåt tar jag fram kopplet för att åka in till stan och roa hunden med folkmyllret där, vilket är något av det bästa han vet.
Svar från bassa 2020-09-14 01:10
Hej Yvonne. Jag är ingen expert på hundar, men ser och mer hur husse matte bär omkring sina hundar, som vore dom skadade.
/ Bengt H.
Hej Bengt H.
Der var mange fine hundebilleder - varierede.
Mvh. Erik.
Svar från bassa 2020-09-14 01:11
Hej. tack Erik!
Mot nya bilder.
/ Bengt H.
Tråkigt är nog ett människoord tror jag, men ungefär så kan jag också tänka när jag passerar korna som betar eller ligger och idisslar dag efter dag. Väldigt fina bilder på människor och hundar och samspelet dom emellan är det. Enda hunden som jag reagerar lite negativt är trean, vinthunden, som hänger med huvudet. Gillar bilderna alltså! Hälsningar/ Björn