Intryck avtryck från gator och torg. Apropå N-E Larssons händelse på stan Träffade Lars Epstein i dag.

Hej! Jag träffade Lars Epstein i dag på stan. Snacket kom fort igång om oss fotografer som drabbas av personer som tycks veta bättre vilka regler som gäller  fotografering på allmän plats. Jag berättade att N-E Larsson också hade drabbats av en kvinna som krävde att han skulle visa sina bilder.  Lars suckade verkligen, men trodde och hoppades att JO- anmälan kanske skulle leda till någon form av debatt så småningom. Vi lekte också med tanken att Bruce Gilden skulle härja runt i Stockholm, då fick nog polisen mycket att göra.  Innan vi skildes åt kastade jag upp kameran och tog en bild på honom. Omedelbart röt han: Nu ringer jag polisen! Hälsningar Bengt. Jag tar mig friheten att hälsa från Lars.

Inlagt 2016-09-05 17:05 | Läst 983 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Gillar tanken på att släppa loss Bruce Gilden i Stockholm. Eller så får man hitta honom nånstans inombords och ge honom kraften!
Hej,
Det är nog lite hårdare ton i storstaden. Här i Lund har det bara hänt mig en gång i publiken när Måns sjöng.
Jag undviker att avslöja mig.
Vi har nog inga proffs som plåtar här i Lunds gatuliv.
Ha en fin dag
Bob
Ja det kunne være sjovt at efterligne den stil som Bruce Gilden anvender med blitzen lige op i hovedet på folk - og alligevel nej det ville jeg ikke kunne gøre. Jeg har lært af jer, at skyde fra hoften eller åbentlyst og afvente om folk reagerer imod det. Jeg er kun 1 gang blevet afvist og helt udramatisk.
Med fotohilsen fra Erik i Roskilde/DK
PS: Gadefotografering er noget forholdsvis nyt område for mig. Jeg har fotograferet veteranbiler og der var aldrig nogen indvendinger der :-)
Svar från bassa 2016-09-05 23:39
Hej Erik. Att kasta en blixt i ansiktet på folk är inget för mig. Jag plåtar helst med sökaren, men det händer att jag skjuter från höften. Ha det fint
/ Bengt