Intryck Avtryck från gator och torg. Hunden med hatt.

Det har hänt att någon betraktare har skrivit någon kommentar typ, bilden känns arrangerad. Kanske det bästa beröm man kan få,

eftersom jag aldrig arrangerar någon bild. Här är ett exempel på en sådan bild, som blev en ögonblicksbild på Västerlångatan i går.

Jag såg den här mannen som bar på sin lilla hund och jag tog en bild.Det blev ett hastverk och en dålig bild. Men sen satte han sig med den lilla hunden och det blev en bild till, som blev rätt kul tycker jag.  Så kan det vara , när man knallar omkring med sin kamera. Det är möjligt att meningen var att han senare skulle posera för några vänner med sin lilla hund,det vet inte jag eftersom jag,när jag snabbt tagit bilden knallade vidare mot Slussen och på vägen mötte Anders Petersen( Jag känner inte honom) på väg mot Gamla stan men det blev ett snabbt gemensamt leende och ett hej!Kanske såg han att fotografiintresset var gemensamt.Tidigare i Kungsan Mötte jag Marcus Johansson. Han var på väg mot söder, för att träffa ett gäng gatufotografer från Göteborg, som var i Stockholm. Ett gäng han passade på att lära känna,eftersom han skulle hålla ett meeting med dom senare om streetfotografi. Mot nya bilder./Bengt H.

 

Inlagt 2021-07-22 01:58 | Läst 277 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin bild på mannen med hund. Hälsar NL
Svar från bassa 2021-07-22 08:47
Tack NL. Lite kul att det ser ut som hunden har mannens hatt på sig.( Royal Spetson)
/ Bengt H.
Härlig bild på mannen som håller upp sin hund. Omedvetet härmar han omslaget till Captain Beefheart's album "Trout Mask Replica" från -69.

Hälsningar Jörgen