Tankar som far genom mitt huvud om allt eller inget.

Ny webbsida

Ja, då blir det ett litet reklamavbrott, jag har nämligen byggt en ny webbsida med den nya adressen https://www.poromaa.net

Anledningen till detta är ganska självklar för mig, jag behöver vara på ett ställe där jag kan få full kontroll över sidans design och utformning, samt att jag vill kunna använda min egen domän som adress. Jo, jag vet att detta med domänadress även fungerar här på Fotosidan i portfolion, men eftersom jag inte är särskilt tekniskt lagd, så upplevde jag ganska snart när jag gjorde ett försök till en koppling att det är alldeles för krångligt för mig. Dessutom ingick domän i priset på det ställe jag numera finns, och allt med att koppla sidans adress till min domän sköttes utan att jag behövde sköta det själv.

En annan för mig viktig anledning till flytten är att jag vill ha en blogg på engelska också, eftersom en absolut majoritet av mina följare inte har svenska som modersmål.

Jag kommer att avveckla portfolion här på FS, men behåller självklart bloggen.

Nåväl, ni är alla hjärtligt välkomna in och besöka min nya webbplats.

Inlagt 2024-03-27 13:04 | Läst 230 ggr. | Permalink
Lycka till med det nya projektet! Ser mkt snyggt och sobert ut, har varit inne och kikat. Det har då och då föresvävat mig att göra något liknande men av delvis andra skäl. Får jag fråga var du hittade basen för detta? Många hälsningar/ Björn
Svar från Poromaa 2024-04-03 09:17
Tack så hjärtligt Björn, kul att du tog dig en kik. Stället där jag finns är: www. portfoliobox.net
Jag har haft en hemsida där länge som legat i träda många år, och nu har dom updaterat sitt användargränsnitt och moderniserat på många nivåer, vilket gör att man som användare har betydligt bättre verktyg och större frihet att bygga sin sida, så det kändes naturligt att återvända till dom igen.

/Samuel