Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Utställningen avslutad

Idag var det sista dagen av Oskarshamns fotoklubbs utställning, den har varit på kulturhuset här i Oskarshamn. Många fina bilder har det funnits att titta på av duktiga fotografer. Dom bilderna som jag ställde upp med visar jag i detta inlägg, kanske har ni sett någon av bilderna tidigare men jag visar dom ändå för att visa vilka jag hade med. Bilden med luckorna var med på temat mystik vilket var i en särskild del av utställningen. Bilden med kranen blev såld, vilket gjorde mig riktigt glad.

Inlagt 2022-11-27 16:31 | Läst 842 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Grattis till försäljningen! Och bilden med rådjuret samt den med björkarna är som i en sagobok, mycket bra!
Svar från mojje 2022-11-27 19:48
Tack så mycket Stefan, det är aldrig lätt att välja bilder till en utställning men nu är den genomförd och det känns bra.
Säkert en sevärd utställning, av dina bilder att döma! Alldeles utmärkt serie. Favorit är trean, men ettan, trean och femman är alla lite extra. Stort grattis till försäljningen, roligt! Hälsningar/ Björn
Svar från mojje 2022-11-27 19:50
Tack Björn, absolut roligt att få sälja en bild och veta att någon kände något extra för just den bilden. Jag skrev även ett följebrev till bilden när och var bilden var tagen samt några personliga rader till bilden. -Sen ett tack förstås.
Trevlig rapport och grattis till försäljningen, det är nåt speciellt!

Varifrån är den bilden tagen? Kranen på sin betongbrygga finns med i kommunens banner nertill på sin hemsida men hur får man se denna vyn?
Svar från mojje 2022-11-28 20:08
Tack så mycket Måns, bilden är tagen från småbåtshamnen Ernemar en bit ut på piren där. Så kameran är alltså riktad in mot staden.
Måns H 2022-11-28 20:33
Aha! Jag har ju klivit omkring nere på SKB:s område inne i hamnen men inte fått nån uppfattning om kranen, troligen svårt att hitta fotovinkel där.
Svar från mojje 2022-11-29 13:48
https://www.fotosidan.se/blogs/mojje/ernemar-smabatshamn.htm
Du ser kranen där på bilden från ett annat tillfälle.
Grattis till försäljningen! En fin serie bilder du hade med. Hur många utställare var det?

Hälsningar Jörgen
Svar från mojje 2022-12-02 15:43
Tack så mycket Jörgen, det var roligt att få sälja en bild. Tyvärr var det inte många bilder som blev sålda av alla som fanns men så kan det vara ibland. Jag tror att vi var ungefär 18 utställare ­om jag minns rätt.