Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Björklöven

Dom klarade inte kylan, alla löven låg vackert placerade på snön under björken. Det blev några färgklickar i årstiden som råder även att varje årstid har något så tycker jag det är jobbigt med mörkret.

Inlagt 2022-11-29 09:01 | Läst 831 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Va fint de ligger på snön, fint observerat
Svar från mojje 2022-11-29 17:46
Tack Peter, ja det var verkligen mängder med löv däromkring.
Som små guldflagor. Ja nu är mörkret här. För mig vände motståndet när jag började fotografera det kallruggiga, det färgfattiga, vindblåsande. Att försöka i bild visa hur mörlt det var...och förvånande för mig var att jag hittade som du gjorde nu, mer färger och ljusklickar än vad jag trodde .
Svar från mojje 2022-11-29 17:48
Tack för din kommentar Annelie, det gäller ju att fortsätta att fotografera. Lite färger finns det alltid och alltid någon färg hur mörkt det än känns.
Jag brukar betrakta höstens färger som en avskedshälsning från sommaren och tycker att jag får medhåll av din vackra bild. Variationen är stor, från färgsprakande lönnlöv till de gamla, dovt bruna ek- och boklöven, men alla är vackra på sitt sätt.
/Sven
Svar från mojje 2022-11-29 17:50
Visst är det lite så alltså som en avskedshälsning och varje höst känns det som man inte hinner med att fotografera färgerna. Tack för din kommentar Sven.
Det hade kunnat bli ett alldeles utmärkt mönster på en tapet, naturligt och vackert, men besvärligt med mönsterpassningen. Fin bild, behöver inte konstlas till.
Svar från mojje 2022-11-29 17:51
Ja mönsterpassning är inte att leka med, fototapet har jag dock aldrig provat. Tack så mycket Stefan.
Ja mörkret är lite trist. Framför allt om man inte har någon snö som lyser upp. Fin kontrast det blev med höstlöven mot den vita snön.

MvH
Johnny
Svar från mojje 2022-11-29 17:52
Tack så mycket Johnny, här är det inte mycket snö kvar av kaoset som var förra helgen. Kul att du gillar bilden.
Hej,
Då jag inte är någon större vän av vinter, så ser jag med vemod när löven försöker dölja den vita kylan. Jag liksom löven vill inte att det ska bli ruggigt, halt och kräva många lager kläder.
Snyggt fångat!
//Conny
Svar från mojje 2022-11-29 20:16
Tack Conny, jag är väl inte heller så förtjust av vintern även att den kan ha sin tjusning även den.
Kul och fyndig titel, tänkte på Umeå då jag såg den.
Svar från mojje 2022-11-30 17:11
Ja det skulle ju kunnat varit lite Umeå i bilden. Tack för din kommentar Margareta.