Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Julafoton är passé parkbänk nästa

Visst är det så att julafton redan tillhör dåtid men rester av julmaten består så man får väl gå lös på det framåt kvällen. Det var en mycket lugn och behaglig julafton i alla fall och man får vara glad för det. God mat och kaffe samt en hel del eller ja kanske mycket godis då. Bilden här på klippan tog jag för ett par veckor sedan men det är nog ungefär så som snöläget ser ut nu, dock är det betydligt mer is på sjöarna nu än vad som visas på bilden.

Jag har ju även en portfolio här på fotosidan som jag emellanåt laddar upp bilder i och senaste tiden är det många som hittat till den här bilden på parkbänken som står under vatten. Den är fotograferad på Gunnarsö här i Oskarshamn för något år sedan. Jag vet såklart inte vem som så frekvent tittar på bilden eller hur dom hittar den då det inte går att ha koll på det. Det är ju lite "skralt" med att få fram någon statistik på fotosidan det blir ju endast i antal besök, men skoj när någon uppenbarligen verkar fastna för någon av ens bilder.

Inlagt 2022-12-25 15:19 | Läst 728 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Snygga bilder båda två. Jag gillar den långa stenen i sjön snyggt kompletterad med björkstammarna och snön. Blir en bra helhet. Parkbänken är läcker! Enkla bilder kan vara slående.
God Jul!
Bjarne
Svar från mojje 2022-12-26 13:13
Tack så mycket Bjarne, kul att du kollat, kommenterat och tyckte om bilderna.
Parkbänken är verkligen en spännande bild! Snyggt.
God fortsättning!

MvH
Johnny
Svar från mojje 2022-12-26 13:14
Tack Johnny, parkbänken blev lite fräck absolut. Havet hade liksom slukat en del av den. God fortsättning till dig också.
Blev orolig att Gunnarsö sjunkit i havet..får kanske nedkalla Tjelvar :)
Kul bilder..
HaD/Gunte..
Svar från mojje 2022-12-26 13:16
Tack Gunte, ibland blir man lite orolig när motiven blir väldigt annorlunda. I detta fall var parkbänken i normalläge framåt vårkanten igen har jag för mig.
Jag gillar båda bilderna. Den stora klippan i speglingen skapar en intressant spänning i bilden. Parkbänken är ett skolexempel på devisen: "Less is more".

Hälsningar Jörgen
Svar från mojje 2022-12-27 21:01
Tack så mycket Jörgen, kul att du gillar bilderna. Just "Less is more" är roligt när man hittar rätt motiv för det.