Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Utställningen 2023 avklarad

Så var då den årliga utställningen i Svallidens allianskyrka avklarad, det var totalt 20 olika utställare men fokus blev fotografi. Allting sattes upp på lördagen för att det skulle vara klart på söndagens öppning. Det är som sagt en enkel uppsättning oftast används bord, soffor eller stolar för att visa sina verk/bilder på. Personligen använde jag stolar. Besöksantalet blev tyvärr inte riktigt vad förväntningarna var, vi hade hoppats på betydligt fler men det kom i alla fall en hel del som ville se utställningen.

Det blev i alla fall många intressanta samtal och möten både mellan fotografer och besökare. Mina bilder är nere till vänster här i bilden.

Här pågick ett samtal om en reseberättelse från Skottland som en utställare hade gjort ett stort collage av.

Några målade konstverk fanns det också, här är några av dom.

Mera diskussioner kring foto.

Det fanns mycket foto att titta på och dom flesta fotograferna är medlemmar i Oskarshamns fotoklubb, vilket också var roligt det blev lite som en gemensam aktivitet i klubbens regi. Det är viktigt att diskutera och visa sina bilder, nu är det trots allt avklarat så får vi se hur det blir nästa år.

Inlagt 2023-09-25 08:45 | Läst 668 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Så kul ändå, trots att det inte kom så många som ni tänkt. Men alla små samtal och möten är alltid roliga. Kul också att ni var många som gjorde det tillsammans.
//Lola
Svar från mojje 2023-09-25 20:13
Tack så mycket Lola, vet du vad jag skänkte även bort en av mina bilder. Det var en man som tyckte så väldigt mycket om ett par av mina bilder. Men han hade inga kontanter eller Swish så vad tusan tänkte jag så jag sa du får välja en bild. Eftersom han sa att han tyckte om dom så mycket så värmde det i mitt hjärta att få skänka honom en bild. Den skänkta glädjen är den sanna glädjen tänkte jag. Han tog sin bild lämnade med en tår i ögat av glädje...
Lola Gren 2023-09-25 20:22
Ja, det kan jag förstå!
Ha ha - jag brukar sänka priset när någon tycker mycket om bilden.
Tänk att någon vill ha min bild på väggen! Då mister pengarna sitt värde!
//Lola
Där hade varit intressant att gå, att gå på utställning eller ställa ut ger ju möjlighet att träffa likasinnade, tycker själv det ger mest i längden.
Svar från mojje 2023-09-26 09:09
Ja det fanns mycket att titta på och blev många intressanta samtal om både teknik och bilder i sig.
Hej Morgan - jag tar av hatten för ditt/jeres engagemang - du gjorde ditt och sedan får det vara upp till publiken att komma.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från mojje 2023-09-26 17:17
Tack så mycket Erik, det kom trots allt en del publik vi får vara nöjda trots allt.