Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Brygga

Jag tycker att bryggor är spännande, det finns olika konstruktioner men funktionen är oftast samma. Man kommer ut en bit i vattnet och på något sätt får man en lite annorlunda känsla när man står där längst ut och betraktar naturen.

Inlagt 2022-10-15 09:43 | Läst 765 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Bryggan ligger där som en uppmaning att gå ut och undersöka, ett litet vardagsäventyr. Bilden är delad ungefär vid gyllene snittet, varmt överst, kallt underst. Känsla för komposition.
Svar från mojje 2022-10-16 10:00
Tack så mycket Stefan, precis så kan man kalla det. Ett vardagsäventyr att våga sig ut på en brygga och betrakta.
Fin bild och skogen har sina fina färger. Du har rätt om olika konstruktioner, vår båtbrygga har haft en hel del konstruktioner genom åren. Började med en stenbrygga men den blev lite ojämnt, på den la vi sedan en träbrygga i tryckt virke den är ju fin och bra de första tio åren sedan börjar den falla ihop. Senast konstruktionen är från grannen 😊, han ville låna båten … jo visst om du fixar bryggan för då var den som en propeller. Så han rätade ut den gamla bryggan och skruvade fast ett antal lastpallar på den gamla konstruktionen, samt även nät. Nätet är riktigt bra för att inte glida ut i vattnet, jag använder ju oftast bryggan som fotoplats
Svar från mojje 2022-10-16 10:02
En brygga är en bra fotoplats och en smart grej av dig att få bryggan fixad, tjänster ger gentjänster typ. Tack för din kommentar Peter.